Lexnova seminarier

Träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av spetskunskap inom olika rättsområden.

När arbetstagaren inte presterar – så gör du

Hur svaga måste en medarbetares arbetsprestationer vara innan uppsägning kan bli aktuell? På detta seminarium belyser vi de alternativ du som arbetsgivare har och i vilken ordning du bör agera när arbetstagaren inte uppfyller förväntningarna. Du får verktygen för att hantera en besvärlig och frekvent problematik från en av landets främsta experter inom arbetsrätt.

Jonas Wiberg
Jonas Wiberg är arbetsrättsjurist och har omfattande erfarenhet av att företräda klienter i såväl Arbetsdomstolen som i de allmänna domstolarna samt i skilje... Mer…

Att ställas inför en underpresterande anställd är inte helt lätt. Här får du en konkret checklista som hjälper dig att agera korrekt och i rätt ordning för att undvika framtida problem. 

Seminariet vänder sig till dig som jobbar arbetar inom HR eller som chef eller jurist. Du får vägledning från en av landets mest kunniga experter inom arbetsrätt – passa på och ställ frågor som är relevanta i just din verksamhet!

Ur innehållet: 

  • Värdering av arbetsinsatsen – vad är godtagbart? 
  • Arbetsgivarens ansvar för rehabilitering och arbetsanpassning 
  • Behovet av instruktioner, dialog och varningar 
  • Uppsägningsprocessen 


Datum
Tisdag 4 juni
Tid
08.00—10.00
Plats
Humlegårdsgatan 14, Stockholm
Delta online
Det går även att delta via live-länk