Expertkommentarer

Varje månad kommenterar landets ledande juridiska experter högaktuella händelser och rättsutveckling ur ett praktiskt perspektiv. I vårt nätverk finns Sveriges främsta jurister som analyserar intressanta rättsfall, kommenterar ny lagstiftning och dess praktiska implikationer.

Senaste expertkommentarerna

Affärsjuridik

117 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom affärsjuridik. Sveriges främsta juridiska experter analyserar aktuella händelser och den senaste rättsutvecklingen ur ett praktiskt perspektiv.

Arbetsrätt

117 expertkommentarer

Med Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på det viktigaste inom arbetsrätt. Sveriges främsta juridiska experter analyserar aktuella frågeställningar, rättsfall och lagstiftning ur ett praktiskt perspektiv. I vårt sökbara arkiv får du en aktuell juridisk kunskapsbank.


Compliance

21 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom compliance. Landets ledande juridiska experter analyserar den senaste rättsutvecklingen och tolkar lagen ur ett praktiskt perspektiv.

Entreprenadrätt

84 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer får du tillgång till marknadens vassaste juridiska analyser. Varje månad analyserar landets ledande juridiska experter aktuella frågeställningar, rättsfall och ny lagstiftning – så du alltid är uppdaterad på det viktigaste inom entreprenadrätt.

Familjerätt

110 expertkommentarer

Med Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom familjerätt. Landets ledande juridiska experter analyserar rättsutvecklingen och tolkar lagen utifrån ett praktiskt perspektiv.

Fastighetsjuridik

117 expertkommentarer

Prenumerera på Expertkommentar fastighetsjuridik

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid ajour med rättsutvecklingen och får ett värdefullt verktyg i ditt arbete i form av en juridisk kunskapsbank. Varje månad analyserar Sveriges främsta experter aktuella frågeställningar, rättsfall och lagstiftning samt ger praktiska tips till dig som praktiker.

HR

10 expertkommentarer

HR är företagets viktigaste resurs och det är viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. Med Expertkommentarer får du ett värdefullt arbetsverktyg i form av en juridisk kunskapsbank för HR. Varje månad djupdyker landets främsta experter i aktuella frågeställningar och ger vägledning i arbetsrättsliga frågor.

Immaterialrätt

85 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom immaterialrätt. Varje månad analyserar landets ledande juridiska experter aktuella händelser, rättsfall och tolkar lagen ur ett praktiskt perspektiv.

Insolvensrätt

103 expertkommentarer

Prenumerera på Expertkommentar insolvensrätt

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid ajour med rättsutvecklingen och får ett värdefullt verktyg i ditt arbete i form av en juridisk kunskapsbank. Varje månad analyserar Sveriges främsta experter aktuella frågeställningar, rättsfall och lagstiftning samt ger praktiska tips till dig som praktiker.

Migrationsrätt

118 expertkommentarer

Landets främsta experter inom migrationsrätt analyserar viktiga frågeställningar, rättsfall och lagstiftning. Här får du som praktiker en juridisk kunskapsbank i form av kärnfulla analyser.

Miljörätt

84 expertkommentarer

Håll dig uppdaterad med miljörättens snabba utveckling med marknadens vassaste juridiska analyser. Varje månad skriver Sveriges främsta experter om nyheter, rättsfall och lagstiftning.

Offentlig rätt

116 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på det viktigaste inom offentlig rätt. Landets främsta juridiska experter skriver kärnfulla analyser om aktuella frågeställningar, domar och ny lagstiftning.

Offentlig upphandling

16 expertkommentarer

Offentlig upphandling är ett komplext område där förutsättningarna ofta ändras. Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid ajour med det viktigaste och får tillgång till en juridisk kunskapsbank av Sveriges främsta experter.


Missa inga viktiga händelser – beställ en årsprenumeration (10 nr/år) för endast 4 890 kr (ord 6 490 kr).

Processrätt

115 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom processrätt. Landets tyngsta experter analyserar aktuella händelser och rättsfall samt kommenterar lagstiftning ur ett praktiskt perspektiv. 

Skadeståndsrätt

12 expertkommentarer

Skatterätt

116 expertkommentarer

Med Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på den senaste utvecklingen inom skatterätt. Sveriges främsta juridiska experter skriver om aktuella frågeställningar i form av kärnfulla analyser.

Straffrätt

113 expertkommentarer

Med Lexnova Expertkommentarer är du alltid uppdaterad på de viktigaste nyheterna inom straffrätt. Landets tyngsta juridiska experter analyserar aktuella händelser och rättsfall samt kommenterar lagstiftning ur ett praktiskt perspektiv.